7 maig, fa 1144 dies

32è Torneig de futbol sala d’estiu

32è Torneig de futbol sala d’estiu

32è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’14

Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població.
Teniu aquí tota la informació i tots els documents necessaris per inciciar la inscripció.

REGLAMENT
INFORMACIÓ
FULL D’INSCRIPCIÓ
BASES GENERALS

CARTELL DEL TORNEIG

Animeu-vos!!

Compartir "32è Torneig de futbol sala d’estiu" via

Més a General
3 maig, 52 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir  
24 abril, 61 dies

Fotos dia mundial activitat física 2017

Fotos dia mundial activitat física 2017Bones a tothom, agraïr la col·laboració de totes les entitats que vàren col·laborar amb el dia mundial de l’activitat física d’aquest passat dia 22 i 23 d’abril. També a tota la població d’Agramunt que va participar en les diferents activitats proposades durant ...

Llegir  
13 març, 103 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir