7 maig, fa 1053 dies

32è Torneig de futbol sala d’estiu

32è Torneig de futbol sala d’estiu

32è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’14

Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població.
Teniu aquí tota la informació i tots els documents necessaris per inciciar la inscripció.

REGLAMENT
INFORMACIÓ
FULL D’INSCRIPCIÓ
BASES GENERALS

CARTELL DEL TORNEIG

Animeu-vos!!

Compartir "32è Torneig de futbol sala d’estiu" via

Més a General
13 març, 12 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir  
1 febrer, 52 dies

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos  Hola a tots! molt agraïts a tots els atletes que vàreu venir al Cors aquest diumenge. A tots els col·laboradors i a tota la gent que fan possible la realització de les curses. Tenim les classificacions i un bon recull de fotos ...

Llegir  
11 gener, 73 dies

Esquiada’17

Esquiada’17Hola a tots/es. Hem gaudit moltíssim de l’esquiada d’aquest any. Un total de 69 nens/es dels dos centres escolars de la població (nens/es de 3r a 6è) erem a Port del Comte. Hem fet un recull de fotos que les trobareu ...

Llegir