29 maig, fa 1178 dies

Activitats d’Estiu!!!

Activitats d’Estiu!!!

Ja tenim aquí les activitats d’estiu.
En el tríptic trobareu la informació de les diferents activitats esportives. Mireu-lo i trieu la que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Informació sobre els cursets de natació pels més petits, les activitats d’esport i lleure al pavelló, l’aquafitnes, els cursets per adults i altres activitats esportives… Tota la proposta esportiva per passar un estiu actiu i fresquet. Repasseu-vos les NOVETATS d’aquest estiu.

Us recordem que a partir del dia 2 de juny es podrà fer inscripcions, abonaments… a les mateixes piscines!!!

TRÍPTIC

QUE PASSEU UN BON ESTIU!

Compartir "Activitats d’Estiu!!!" via

Més a General
16 agost, 3 dies

7a Milla d’Agramunt

7a Milla d’AgramuntBones a tothom, pels que estigueu fent pretemporada marqueu-vos la 7a Milla d’Agramunt com una prova més del vostre calendari de preparació. Serà el pròxim 2 de setembra inclosa com un acte esportiu més dins de la Festa Major 2017. En el següent díptic ...

Llegir  
21 juliol, 29 dies

Cursa d’orientació familiar nocturna

Cursa d’orientació familiar nocturnaBones a tothom, els monitors de l’activitat d’esport i lleure hem organitzat una cursa d’orientació nocturna el pròxim dimarts 25 de juliol. És una activitat oberta a tothom i a totes les edats. En què consisteix l’activitat? És una prova lúdica, familiar i no ...

Llegir  
3 maig, 108 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir