29 maig, fa 1122 dies

Activitats d’Estiu!!!

Activitats d’Estiu!!!

Ja tenim aquí les activitats d’estiu.
En el tríptic trobareu la informació de les diferents activitats esportives. Mireu-lo i trieu la que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Informació sobre els cursets de natació pels més petits, les activitats d’esport i lleure al pavelló, l’aquafitnes, els cursets per adults i altres activitats esportives… Tota la proposta esportiva per passar un estiu actiu i fresquet. Repasseu-vos les NOVETATS d’aquest estiu.

Us recordem que a partir del dia 2 de juny es podrà fer inscripcions, abonaments… a les mateixes piscines!!!

TRÍPTIC

QUE PASSEU UN BON ESTIU!

Compartir "Activitats d’Estiu!!!" via

Més a General
3 maig, 52 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir  
24 abril, 61 dies

Fotos dia mundial activitat física 2017

Fotos dia mundial activitat física 2017Bones a tothom, agraïr la col·laboració de totes les entitats que vàren col·laborar amb el dia mundial de l’activitat física d’aquest passat dia 22 i 23 d’abril. També a tota la població d’Agramunt que va participar en les diferents activitats proposades durant ...

Llegir  
13 març, 103 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir