29 maig, fa 1031 dies

Activitats d’Estiu!!!

Activitats d’Estiu!!!

Ja tenim aquí les activitats d’estiu.
En el tríptic trobareu la informació de les diferents activitats esportives. Mireu-lo i trieu la que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Informació sobre els cursets de natació pels més petits, les activitats d’esport i lleure al pavelló, l’aquafitnes, els cursets per adults i altres activitats esportives… Tota la proposta esportiva per passar un estiu actiu i fresquet. Repasseu-vos les NOVETATS d’aquest estiu.

Us recordem que a partir del dia 2 de juny es podrà fer inscripcions, abonaments… a les mateixes piscines!!!

TRÍPTIC

QUE PASSEU UN BON ESTIU!

Compartir "Activitats d’Estiu!!!" via

Més a General
13 març, 12 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir  
1 febrer, 52 dies

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos  Hola a tots! molt agraïts a tots els atletes que vàreu venir al Cors aquest diumenge. A tots els col·laboradors i a tota la gent que fan possible la realització de les curses. Tenim les classificacions i un bon recull de fotos ...

Llegir  
11 gener, 73 dies

Esquiada’17

Esquiada’17Hola a tots/es. Hem gaudit moltíssim de l’esquiada d’aquest any. Un total de 69 nens/es dels dos centres escolars de la població (nens/es de 3r a 6è) erem a Port del Comte. Hem fet un recull de fotos que les trobareu ...

Llegir