15 abril, fa 683 dies

Subvencions esportives

Subvencions esportives

Ha sortit la convocatòria per les subvencions esportives.

Trobareu la informació a la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Agramunt dins l’apartat d’Anuncis i edictes (e-TAULER).

El termini de presentació de sol•licituds d’acord amb les bases específiques reguladores, serà del 10 d’abril al 04 de maig, ambdós inclosos (20 dies hàbils amb caràcter d’urgència de la convocatòria per presentar les sol•licituds al tauler d’anuncis municipals i tauler edictal).

En tot cas us podem fer arribar la documentació en cas que la necessiteu.

Per informació i dubtes: 973391647 o a pme@agramunt.cat

Compartir "Subvencions esportives" via

Més a General
1 febrer, 25 dies

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos  Hola a tots! molt agraïts a tots els atletes que vàreu venir al Cors aquest diumenge. A tots els col·laboradors i a tota la gent que fan possible la realització de les curses. Tenim les classificacions i un bon recull de fotos ...

Llegir  
11 gener, 46 dies

Esquiada’17

Esquiada’17Hola a tots/es. Hem gaudit moltíssim de l’esquiada d’aquest any. Un total de 69 nens/es dels dos centres escolars de la població (nens/es de 3r a 6è) erem a Port del Comte. Hem fet un recull de fotos que les trobareu ...

Llegir  
23 setembre, 156 dies

Cursa del Torró 2016. Classificacions

Cursa del Torró 2016. ClassificacionsMolt agraïts per la confiança de tots els runners que heu estat presents  i només ens queda donar les gràcies també a tots els col·laboradors que fan possible que la cursa segueixi endavant any rere any. Us deixem la informació i ...

Llegir