29 abril, fa 696 dies

Fotos dia Mundial Activitat Física’15

Fotos dia Mundial Activitat Física’15

Bones,
agraïr a tots/es la vostra participació i implicació en els dos dies d’activitat física d’aquest cap de setmana.
Trobareu aquí les fotografies dels dos dies d’esport.

A tots els clubs i associacions agraïr-los la vostra col·laboració.

FOTOS

Gràcies i fins la propera.

Compartir "Fotos dia Mundial Activitat Física’15" via

Més a General
13 març, 12 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir  
1 febrer, 52 dies

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos  Hola a tots! molt agraïts a tots els atletes que vàreu venir al Cors aquest diumenge. A tots els col·laboradors i a tota la gent que fan possible la realització de les curses. Tenim les classificacions i un bon recull de fotos ...

Llegir  
11 gener, 73 dies

Esquiada’17

Esquiada’17Hola a tots/es. Hem gaudit moltíssim de l’esquiada d’aquest any. Un total de 69 nens/es dels dos centres escolars de la població (nens/es de 3r a 6è) erem a Port del Comte. Hem fet un recull de fotos que les trobareu ...

Llegir