29 abril, fa 787 dies

Fotos dia Mundial Activitat Física’15

Fotos dia Mundial Activitat Física’15

Bones,
agraïr a tots/es la vostra participació i implicació en els dos dies d’activitat física d’aquest cap de setmana.
Trobareu aquí les fotografies dels dos dies d’esport.

A tots els clubs i associacions agraïr-los la vostra col·laboració.

FOTOS

Gràcies i fins la propera.

Compartir "Fotos dia Mundial Activitat Física’15" via

Més a General
3 maig, 52 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir  
24 abril, 61 dies

Fotos dia mundial activitat física 2017

Fotos dia mundial activitat física 2017Bones a tothom, agraïr la col·laboració de totes les entitats que vàren col·laborar amb el dia mundial de l’activitat física d’aquest passat dia 22 i 23 d’abril. També a tota la població d’Agramunt que va participar en les diferents activitats proposades durant ...

Llegir  
13 març, 103 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir