18 maig, fa 340 dies

Activitats d’estiu’16

Activitats d’estiu’16

Ja tenim aquí les activitats per l’estiu.
Tenim activitats per totes les edats:
- cursets de natació (infants i adults)
- aquafitnes per grans i petits
- ioga
- activitats d’esport i lleure
- campionat de futbol sala
- waterpolo
- …

Tota la informació al següent díptic:

DÍPTIC

Animeu-vos i sigueu actius durant l’estiu!

Compartir "Activitats d’estiu’16" via

Més a General
17 abril, 6 dies

Dia Mundial de l’Activitat Física, 22 i 23 d’abril

Dia Mundial de l’Activitat Física, 22 i 23 d’abrilHola a tots/es, Tenim activitats preparades pel dia 22 i 23 d’abril, que celebrem el DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA Moltes activitats i per totes les edats. Tot es farà al pavelló i amb la col·laboració de les diferents entitats esportives que ...

Llegir  
13 març, 42 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir  
1 febrer, 82 dies

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos

Cros d’Agramunt 2017. Classificacions i fotos  Hola a tots! molt agraïts a tots els atletes que vàreu venir al Cors aquest diumenge. A tots els col·laboradors i a tota la gent que fan possible la realització de les curses. Tenim les classificacions i un bon recull de fotos ...

Llegir