18 maig, fa 401 dies

Activitats d’estiu’16

Activitats d’estiu’16

Ja tenim aquí les activitats per l’estiu.
Tenim activitats per totes les edats:
- cursets de natació (infants i adults)
- aquafitnes per grans i petits
- ioga
- activitats d’esport i lleure
- campionat de futbol sala
- waterpolo
- …

Tota la informació al següent díptic:

DÍPTIC

Animeu-vos i sigueu actius durant l’estiu!

Compartir "Activitats d’estiu’16" via

Més a General
3 maig, 52 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir  
24 abril, 61 dies

Fotos dia mundial activitat física 2017

Fotos dia mundial activitat física 2017Bones a tothom, agraïr la col·laboració de totes les entitats que vàren col·laborar amb el dia mundial de l’activitat física d’aquest passat dia 22 i 23 d’abril. També a tota la població d’Agramunt que va participar en les diferents activitats proposades durant ...

Llegir  
13 març, 103 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir