23 setembre, fa 330 dies

Cursa del Torró 2016. Classificacions

Cursa del Torró 2016. Classificacions

Molt agraïts per la confiança de tots els runners que heu estat presents  i només ens queda donar les gràcies també a tots els col·laboradors que fan possible que la cursa segueixi endavant any rere any.

Us deixem la informació i els enllaços del Projecte Stargardt.

*El projecte està destinat a la recaptació de fons per a la recerca en malalties degeneratives de retina de caràcter hereditari que debuten en la infància. Així, la Cursa del Torró destinarà 1€ de cada participant a aquest projecte.

La iniciativa la podeu trobar en aquest blog:

http://stargardtgo.blogspot.com.es

També podeu aportar el vostre granet de sorra i passar-vos pel link:
http://www.migranodearena.org/es/reto/12021/stargardt-go

 

L’l'esdeveniment de la cursa: https://www.facebook.com/events/1765471020382531

DORSAL ZERO (no puc córrer però vull que la recaptació vagi integra a Stargardt Go)

CLASSIFICACIONS CURSA 10KM

CLASSIFICACIONS CURSA DE 5KM

CLASSIFICACIONS CURSES INFANTILS

Ja tenim les fotos penjades (a la capçalera: fotos/cursa torró/cursa 2016). Donar-li les gràcies al Jordi que és el fotògraf principal de les nostres curses.

MOLTES GRÀCIES A TOTS! US ESPEREM A LA PROPERA CURSA.

Compartir "Cursa del Torró 2016. Classificacions" via

Més a General
16 agost, 3 dies

7a Milla d’Agramunt

7a Milla d’AgramuntBones a tothom, pels que estigueu fent pretemporada marqueu-vos la 7a Milla d’Agramunt com una prova més del vostre calendari de preparació. Serà el pròxim 2 de setembra inclosa com un acte esportiu més dins de la Festa Major 2017. En el següent díptic ...

Llegir  
21 juliol, 29 dies

Cursa d’orientació familiar nocturna

Cursa d’orientació familiar nocturnaBones a tothom, els monitors de l’activitat d’esport i lleure hem organitzat una cursa d’orientació nocturna el pròxim dimarts 25 de juliol. És una activitat oberta a tothom i a totes les edats. En què consisteix l’activitat? És una prova lúdica, familiar i no ...

Llegir  
3 maig, 108 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir