23 setembre, fa 273 dies

Cursa del Torró 2016. Classificacions

Cursa del Torró 2016. Classificacions

Molt agraïts per la confiança de tots els runners que heu estat presents  i només ens queda donar les gràcies també a tots els col·laboradors que fan possible que la cursa segueixi endavant any rere any.

Us deixem la informació i els enllaços del Projecte Stargardt.

*El projecte està destinat a la recaptació de fons per a la recerca en malalties degeneratives de retina de caràcter hereditari que debuten en la infància. Així, la Cursa del Torró destinarà 1€ de cada participant a aquest projecte.

La iniciativa la podeu trobar en aquest blog:

http://stargardtgo.blogspot.com.es

També podeu aportar el vostre granet de sorra i passar-vos pel link:
http://www.migranodearena.org/es/reto/12021/stargardt-go

 

L’l'esdeveniment de la cursa: https://www.facebook.com/events/1765471020382531

DORSAL ZERO (no puc córrer però vull que la recaptació vagi integra a Stargardt Go)

CLASSIFICACIONS CURSA 10KM

CLASSIFICACIONS CURSA DE 5KM

CLASSIFICACIONS CURSES INFANTILS

Ja tenim les fotos penjades (a la capçalera: fotos/cursa torró/cursa 2016). Donar-li les gràcies al Jordi que és el fotògraf principal de les nostres curses.

MOLTES GRÀCIES A TOTS! US ESPEREM A LA PROPERA CURSA.

Compartir "Cursa del Torró 2016. Classificacions" via

Més a General
3 maig, 52 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir  
24 abril, 61 dies

Fotos dia mundial activitat física 2017

Fotos dia mundial activitat física 2017Bones a tothom, agraïr la col·laboració de totes les entitats que vàren col·laborar amb el dia mundial de l’activitat física d’aquest passat dia 22 i 23 d’abril. També a tota la població d’Agramunt que va participar en les diferents activitats proposades durant ...

Llegir  
13 març, 103 dies

5a Cursa de la Dona

5a Cursa de la DonaHola a tots,es. Molt agraïts per la vostra assistència. Nosaltres ho vàrem gaudir moltíssim. Us esperem a la propera edició. Les fotos de la Cursa AQUÍ A seguir gaudint de l’esport!

Llegir