24 abril, fa 238 dies

Fotos dia mundial activitat física 2017

Fotos dia mundial activitat física 2017

Bones a tothom,
agraïr la col·laboració de totes les entitats que vàren col·laborar amb el dia mundial de l’activitat física d’aquest passat dia 22 i 23 d’abril.
També a tota la població d’Agramunt que va participar en les diferents activitats proposades durant aquests dos diees.

Us hem deixat el recull de fotografies de la jornada aquí.

Gràcies novament i us esperem en la propera edició!

Compartir "Fotos dia mundial activitat física 2017" via

Més a General
4 setembre, 105 dies

Classificacions i FOTOS de la cursa del Torró 2017

Classificacions i FOTOS de la cursa del Torró 2017Bones a tots/es. Moltes gràcies un any més per fer-nos confiança! Us deixem els enllaços on podreu veure les classificacions i els podis. Recordeu que també us podeu imprimir un diploma. Informar-vos que deixarem uns dies obert el DORSAL ZERO per si algú ...

Llegir  
16 agost, 124 dies

7a Milla d’Agramunt

7a Milla d’AgramuntBones a tothom, pels que estigueu fent pretemporada marqueu-vos la 7a Milla d’Agramunt com una prova més del vostre calendari de preparació. Serà el pròxim 2 de setembra inclosa com un acte esportiu més dins de la Festa Major 2017. En el següent díptic ...

Llegir  
21 juliol, 150 dies

Cursa d’orientació familiar nocturna

Cursa d’orientació familiar nocturnaBones a tothom, els monitors de l’activitat d’esport i lleure hem organitzat una cursa d’orientació nocturna el pròxim dimarts 25 de juliol. És una activitat oberta a tothom i a totes les edats. En què consisteix l’activitat? És una prova lúdica, familiar i no ...

Llegir