16 agost, fa 124 dies

7a Milla d’Agramunt

7a Milla d’Agramunt

Bones a tothom,
pels que estigueu fent pretemporada marqueu-vos la 7a Milla d’Agramunt com una prova més del vostre calendari de preparació.
Serà el pròxim 2 de setembra inclosa com un acte esportiu més dins de la Festa Major 2017.

En el següent díptic trobareu informació de la Milla:

DÍPTIC

Les inscripcions son gratuïtes i es poden realitzar en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS

Les inscripcions de les curses infantils (P3, P4 i P5) es faran el dissabte mateix.

Animeu-vos i us esperem a tots els actes de la Festa Major!

Compartir "7a Milla d’Agramunt" via

Més a General
4 setembre, 105 dies

Classificacions i FOTOS de la cursa del Torró 2017

Classificacions i FOTOS de la cursa del Torró 2017Bones a tots/es. Moltes gràcies un any més per fer-nos confiança! Us deixem els enllaços on podreu veure les classificacions i els podis. Recordeu que també us podeu imprimir un diploma. Informar-vos que deixarem uns dies obert el DORSAL ZERO per si algú ...

Llegir  
21 juliol, 150 dies

Cursa d’orientació familiar nocturna

Cursa d’orientació familiar nocturnaBones a tothom, els monitors de l’activitat d’esport i lleure hem organitzat una cursa d’orientació nocturna el pròxim dimarts 25 de juliol. És una activitat oberta a tothom i a totes les edats. En què consisteix l’activitat? És una prova lúdica, familiar i no ...

Llegir  
3 maig, 229 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir