4 setembre, fa 105 dies

Classificacions i FOTOS de la cursa del Torró 2017

Classificacions i FOTOS de la cursa del Torró 2017

Bones a tots/es.

Moltes gràcies un any més per fer-nos confiança!

Us deixem els enllaços on podreu veure les classificacions i els podis. Recordeu que també us podeu imprimir un diploma.

Informar-vos que deixarem uns dies obert el DORSAL ZERO per si algú vol seguir col·laborant.
Col·laboració amb el projecte Stargardt Go!
Seguint amb la iniciativa sorgida l’any passat, la Cursa del Torró tornarà a col·laborar amb el projecte Stargardt Go! que arriba ara a una segona fase. Lobjectiu daquesta segona part del projecte es recollir fons que es destinaran a la creació d’un centre de referència a Catalunya per tractar les distròfies de retina. Aquest centre de referència comptarà amb la implicació i participació d’un seguit de centres hospitalaris de referència al nostre país.
Tota la informació d’aquesta iniciativa la podeu trobar en aquest blog: http://stargardtgo.blogspot.com.es
Classificacions:

* CLASSIFICACIONS 10 km

* CLASSIFICACIONS 5 km

* CLASSIFICACIONS CURSES INFANTILS

Tenim les fotos gràcies a l’Alber Malet i als Escatxics, molt agraïts: FOTOS

Moltes gràcies a tots els col·laboradors i a tots aquells que fan  possible que un esdeveniment esportiu sigui tot un èxit!

Fins aviat!

 

 

Us esperem!

 

 

Compartir "Classificacions i FOTOS de la cursa del Torró 2017" via

Més a General
16 agost, 124 dies

7a Milla d’Agramunt

7a Milla d’AgramuntBones a tothom, pels que estigueu fent pretemporada marqueu-vos la 7a Milla d’Agramunt com una prova més del vostre calendari de preparació. Serà el pròxim 2 de setembra inclosa com un acte esportiu més dins de la Festa Major 2017. En el següent díptic ...

Llegir  
21 juliol, 150 dies

Cursa d’orientació familiar nocturna

Cursa d’orientació familiar nocturnaBones a tothom, els monitors de l’activitat d’esport i lleure hem organitzat una cursa d’orientació nocturna el pròxim dimarts 25 de juliol. És una activitat oberta a tothom i a totes les edats. En què consisteix l’activitat? És una prova lúdica, familiar i no ...

Llegir  
3 maig, 229 dies

35è Torneig de futbol sala d’estiu

35è Torneig de futbol sala d’estiu35è Torneig de futbol sala Vila d’Agramunt’17 Un any més iniciem el torneig per excel·lència de l’estiu a la nostra població. Aviat tornarà a rodar la pilota per la pista de futbol sala de les piscines. Teniu aquí tota la informació i ...

Llegir