Activitats anuals

Jocs esportius escolars

Descripció

Activitat multiesportiva relacionada amb els jocs esportius escolars de Catalunya. L’objectiu és consolidar al participants en la pràctica d’esports i oferir-los un ventall el més ampli possible, fugint de l’especialització esportiva precoç. Adreçat als nens de cicle inicial, mitja i superior de primària.

Temporalització

Cada dia de 17.30h a 19.00h. Es desenvolupa durant tot el curs escolar.

Instal·lacions

Pavelló Municipal i Pavelló Firal

Psicomotricitat

Descripció

Jocs i Activitats psicomotrius adreçades als nens de 3 a 5 anys.

Temporalització

De dilluns a dijous, de 17.30 a 18.30h de la tarda, durant el curs escolar. Dilluns i dimecres P-5 i dimarts i dijous P-3 i P-4.

Instal·lacions

Pavelló Municipal d'Esports.

Activigran

Descripció

Programa d'activitat física per a la gent gran, incidint en la capacitat física, la mobilitat, els hàbits de salut i en el lleure.

Temporalització

Els dilluns i els dijous de 15.30 a 16.30h i de 16.30 a 17.30h, durant el curs escolar.

Instal·lacions

Pavelló Poliesportiu Municipal.

Programa Nereu

Descripció

Programa que pretén promoure hàbits de vida saludables a nens i nenes entre 6 i 12 anys. És un programa educatiu gratuït en què es treballen l'activitat física i alimentació saludable en les famílies. A més de jugar, moure i gaudir, es coneixerà com millorar l’alimentació. També es realitzaran excursions al F.C. Barcelona, esquiades, sortida al Aquopolis i colònies d'estiu.

Temporalització

La durada del programa és d’un curs escolar. Dilluns, dimecres i dijous de 17.15h a 18.15h. També hi haurà les xerrades educatives amb les famílies i el CAP.

Instal·lacions

Pavelló poliesportiu i Firal.