INSCRIPCIONS ESTIU 2017

 

* Es important que us llegiu ATENTAMENT el reglament i la normativa, allà hi trobareu la informació        necessària per seguir endavant amb les inscripcions.

NORMATIVA PISCINES 2017

 

Recordem que l’horari per treure’s l’abonament o fer inscripcions (a les piscines) serà:

  • A partir de l’10 de juny: en horari d’obertura de piscines exceptuant la franja horària de les 16 a  les 19h que no s’efectuaran abonaments ni inscripcions presencials.

El caps de setmana tampoc es podran fer inscripcions de forma presencial, només es podran fer online.

LES INSCRIPCIONS ES PODRAN FER A PARTIR DEL DIA 1 DE JUNY:
Els links per tal de fer les inscripcions són els següents: (ANEU AMB CALMA I SENSE PRESSA). Hi ha un link per fer els abonaments i inscripció a cursets, i un altre link per fer les inscripcions a l’activitat d’esport i lleure.

MOLT IMPORTANT:
- quan feu la inscripció haureu d’entrar amb el DNI del la persona que s’inscriu (per exemple en cursets de natació o activitat d’esport i lleure entrar amb el nom del nen/a), en cas de no tenir-ne, hi ha l’opció d’escollir “targeta sanitària” al desplegable.

- és molt important que seguiu les instruccions dels requadres i que ho feu amb calma i pas a pas. Us recordem que en tots els desplegables hi haurà d’anar alguna opció.

*INSCRIPCIONS D’ABONAMENTS I CURSETS DE NATACIÓ

*INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS D’ESPORT I LLEURE

Per les activitats d’esport i lleure tenim una autorització que permetrà als nens marxar sols cap a casa un cop finalitzada l’activitat. Hauran de portar signada l’autorització que us passem a continuació.

AUTORITZACIÓ DE SORTIDA

Tota la informació de l’estiu la trobareu al DÍPTIC

BON ESTIU I A GAUDIR DE L’ESPORT!