Instal·lacions municipals

Camp de futbol

Frame Center

Camp de futbol de 98x50 metres de gespa artificial d'última generació. Disposa també de quatre vestidors i una sala de tecnificació. Dins del recinte hi trobem un espai per les bitlles. En concret quatre pistes i una sala magatzem per a aquesta activitat.

Pavelló municipal

Frame Left

Pista de 44x22 metres amb els camps marcats de bàsquet, futbol sala, handbol, mini handbol i mini bàsquet. 4 vestidors i una sala de reunions. El paviment esportiu és actualment de tipus vinílic de 7.25 mm. instal·lat damunt d'una base de formigó.

Pavelló annex o firal

Frame Right

Pavelló construït per a diferents usos, i per descongestionar el Pavelló d’Esports d’activitats que no són estrictament esportives (actes, fires, concerts, etc.). S'hi realitzen entrenaments sense cap inconvenient. Hi ha un espai esportiu de 44x37 metres, amb dues pistes marcades paral·leles, una de 20x40 d’handbol/futbol sala i una altra de 28x15 de bàsquet. Hi ha una cortina automàtica que divideix la instal·lació, transversalment, en dues parts, essent una d'elles el doble de gran que l'altra.

Pistes de tennis

Frame Left

La instal·lació disposa de tres pistes ràpides i una de terra batuda. Hi ha un edifici central amb dos vestidors, dos magatzems i una sala de reunions.

Piscines municipals

Frame Right

La instal·lació disposa de 3 vasos: el gran que fa 25x13 metres, el mitjà que ocupa un espai de 20x10 metres i la piscina petita que fa 5 metres de diàmetre. Es compta també amb un espai de platja (zona de connexió dels diferents vasos) i una zona de solàrium. Els vestidors reformats recentment (2011) i una zona de terrassa pel bar dona a l’instal·lació un aire renovat. També hi ha una pista esportiva a l'aire lliure de formigó i quars de 20x40 metres envoltada d’una tanca de separació pel públic.